Sinds we omgang gehad hebben..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/02/Loverstime-LOGO.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een jonge dame, pas uit een relatie van 8 jaar… Ik werd niet goed behandeld in de relatie dus heb na vele malen geprobeerd te hebben besloten de relatie te beeindigen. Ongeveer een maand geleden heb ik een heer leren kennen. Vanaf ik hem zag vond ik hem al leuk. Echt alles dat ik ooit van droomde in een man. Hij keek me ook vaker aan en we spraken mekaar vaak. Hij vroeg me om een avond samen uit te gaan. Alhoewel ik wist dat ik niet ready was voor een volgende relatie heb ik toegestemd.

We gingen samen uit en hebben heel veel gesproken. Het was erg leuk. Hij wist me zwakke plek te vinden en heeft me zover gekregen om die avond omgang met hem te hebben. Waar ik later erg veel spijt van had omdat ik niet zo iemand ben. Hij wist precies wat ik miste en heeft daarop ingespeeld. Ik kon de verleiding niet weerstaan.
We hebben sinds die dag elke dag contact gehad. Hij kwam vaker langs alleen om me een stevige brasa en bosie te geven. Dat vond ik echt leuk en ben steeds meer en meer gevoelens  voor hem gaan krijgen. Intussen hebben we daarna nog een paar keer omgang gehad, maar nu ben ik in een zodanige positie geraakt dat ik steeds verder wil. Helaas merk ik dat hij daarvoor niet open staat. He’s just having fun en niet ready voor iets serieus. Steeds als ik dat merk, aan zijn manier van doen, doet het me stiekem enorm veel pijn van binnen omdat ik bijna zeker ben dat het niets wordt. I feel like I’m hurting myself! Hij app’t nu veel minder en als ik hem app duurt het lang voor ik een reactie krijg. Graag advies. Weet niet wat te doen…verder gaan? Stoppen?
Eerlijk zijn over wat ik voel? Radeloos..

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *