Hoe en Waarom Droom ik over Mijn Ex?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik had een relatie met een jongen toen ik op de Mulo zat. Mijn ouders waren het niet mee eens waarom weet ik niet. Zo zijn er zoveel problemen ontstaan. Intussen had ik een beste vriend bij wie ik een schouder van ondersteuning had. Mijn vriend verhuisde toen naar Par’bo vanwege zijn studie. Mijn ouders vonden mijn beste vriend wel heel leuk. Na een paar maanden nadat mijn vriend verhuisde ging onze relatie stuk want hij had toen een andere relatie daar opgebouwd. Hij vond het wel altijd vreemd dat ik een beste vriend had waar ik ook nog zo gehecht aan was. Nou ik was zo verdrietig want ondanks alles hield ik zielsveel van me vriend. Maar intussen ging de relatie met me beste vriend over in een intieme relatie. Na een jaar of 2 zijn we in het huwelijks bootje gestapt en intussen al kids en zijn heel gelukkig.

Maar 1 ding dat me nog steeds dwars zit is, dat wanneer ik slaap ik soms droom over mijn ex vriend en dan krijg ik de volgende dag een heftige ruzie met mijn man. Hoe en waarom ik over mijn ex droom weet ik ook niet want ik houd niet meer van hem. Weten jullie misschien wat dit te betekenen heeft ? Ik leef wel gelukkig met mijn gezin. Wil hiervan graag afkomen. Wie heeft advies voor me?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/2″][mk_image src=”https://projects.corestats.info/test/abg/1_loverstime/wp-content/uploads/2015/09/11899773_466883426850179_2570137986607654867_n.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *